Design dine egne klinik kitler


Har du din egen klinik eller beauty salon, så det vigtigt de passer til jeres forretning og alle medarbejdere har et ensartet udtryk, det udstråler professionalisme. Design derfor dine egne kitler hos virksomheden Mirtel Design der designer og producere deres kliniktøj på egne fabrikker og du har mulighed for at vælge blandt et stort antal farve muligheder, hvor både den primærfarve, sekundærfarve og knapper kan vælges helt ned til detaljen.

 

Det også muligt at tilvælge eget logo, hvilket giver et perfekt sidste touch til enhver forretning. Kitler som bruges både i lægefaget, men også i skønhedsbranchen, produceres typisk af én tredje del bomuld og to tredjedele polyester, hvilket er nødvendigt, da tøj skal kunne klare vask ved høj temperatur.

 

Hvad skal du eksempelvis være opmærksom på når du vælger kitler?

 

  1. Vælg den korrekte farve

Hvid er meget formel, hvor blå giver tillid eller grøn bliver associeret med at være naturlig.

 

  1. Den rigtige pris

Der er flere udbydere på markedet og det ville være ærgerligt at betale for lidt, for et produkt der ikke lever op til jeres standard og skal købes nyt af regelmæssigt, fordi det simpelthen slides hurtigere.

 

  1. Rigtige leverandør

Tjek hvor lang tid leverandøren har været i branchen, da dem der har været der kort tid, muligvis ikke har gjort sig erfaringer med hvad der skal være opmærksom på ved produktion af kitler.

 

Arbejdstøj til skønhed, pleje eller lægefag?

Vælg din kittel med omhu, da den vil følge dig hver dag de næste mange år og når i har valgt en leverandør, så kan det være svært at skifte, da det vil betyde alle skifter til en ny. Når i er tilfredse med en leverandør og hvis i har mulighed for at købe større mængder og eventuelt mere end 20 ad gangen. Så kan du til fordel for høre om der er mulighed for at forhandle en mængderabat, da disse indkøb af den størrelsesorden kan give op til 10% rabat, hvilket kan blive meget, hvis i køber ind flere gange om året.

 

Såfremt i er en stor virksomhed, da der sikkert også forhandles større rabataftaler på plads. Hos Mirtel Design kan der i hvert fald godt aftales en rabat, men det kræver man rækker ud til dem, da det umiddelbart kun er udvalgte store virksomheder der kan gøre brug af dette, hvis der aftales fast rammer. For hvem vil ikke gerne have lidt rabat, hvis det muligt og ofte er der altid noget der kan forhandles og det gør også man kan modtage særbehandling og rådgivning på ens køb, nu hvor man alligevel er i kontakt med ens leverandør, da de har fingeren på pulsen og kan informere omkring mulighederne med nye kollektioner, der måtte udkomme i den nærmeste fremtid.