Epoxygulv til køkken & bad


Engang var epoxygulv noget, man forbandt med det industrielle område. Det var noget, der f.eks. var på lagrer eller andre arbejdssteder. Men i dag indretter mange hjemmet med epoxygulve, og det er noget, som man kan bruge i mange af hjemmets rum. Men der kan være særlige fordele ved at indrette med epoxygulv i køkken og bad. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Smart til vådrum

Køkken og bad er nogle af de rum, der kategoriseres som vådrum. Det betyder nemlig, at der er en kilde til vand i rummet, og det kan kræve noget ekstra af de materialer, som man vælger at bruge i disse rum. Det er f.eks. klart, at det er upraktisk med noget, der er svært at holde rent i et køkken, hvor det er vigtigt med en god hygiejne. Det er også vigtigt i badeværelset, hvor man går i bad, og det er vigtigt, at væggene og gulvet kan holde til de våde forhold.

Hvordan får man epoxygulv til køkken & bad?

Det kræver ekspertise og know-how at montere epoxygulv, og derfor skal du finde et gulvfirma til at hjælpe dig med at få lagt. Find nogle, du kan stole på, og som ved, hvad de har gang i.

Overvej også epoxy vægge til badet

På badeværelset kan man med fordel også overveje at få monteret epoxy vægge. En stor fordel ved epoxy er nemlig, at det er et enormt standhaftigt materiale, der kan holde til de våde forhold, der nødvendigvis er på et badeværelse.

Epoxygulve er nemme at holde rene

Mange vælger også epoxygulve, fordi de er så nemme at holde rene. Det går hurtigt og nemt, når man skal gøre gulvet rent, og det er der ingen grund til at bruge længere tid på end nødvendigt. Det er også praktisk, at det er nemt at holde gulvet rent i disse rum, hvor det særligt er vigtigt med en god hygiejne. Badet er jo uundgåeligt det sted, hvor der er fleste bakterier, og i køkkenet er det meget vigtigt, at der er en god hygiejne, så man tilbereder mad, der ikke er bakterier i. Det er altså begge steder, hvor man har brug for at have en grundig rengøring jævnligt, og derfor er det smart, hvis man vælger et materiale, der er nemt og hurtigt at rengøre. Det kan være, at du skal overveje epoxygulv til køkken og bad?