Fordele ved at bruge LED-pærer


Vidste du at når du går i gang med projekt indretning, så kan du faktisk spare på pengene ved at gå i detaljen. Det lyder måske underligt, men hold nu tungen lige i munden der skal faktisk ikke så meget til. Du kan spare utroligt mange penge ved at bruge LED-pærer og det er ikke kun den eneste fordel, som du kan få, hvis du skifter dine gløde- eller halogen pærer ud med LED. Der er faktisk hele tre gode grunde til at gå fra at bruge almindelige gløde- eller halogen pærer til LED-pærer. Her i denne artikel kan du læse mere om, hvilke fordele der er ved at skifte dine pærer ud med LED.

Spar på strømregningen

Den første og klar den største fordel ved at bruge LED-pærer er klart det lave strømforbrug. Du kan nemlig ved brug af LED-pærer spare alt i mellem 50 til 90 procent. Du kan specielt spare rigtig mange penge, hvis dit lys ofte er tændt og du udskifter alle dine pærer til LED. Det er klart en forskel der vil kunne ses på din elregning og penge sparet er vel i og for sig også penge tjent. I det lange løb vil du kunne bruge de penge du sparer, ved at skifte til LED, til andre ting som du ønsker eller har behov for. Den anden fordel der er ved at bruge LED-pærer er klart at de også har ekstremt lang levetid. Du skal dog huske på at købe dine LED-pærer det rette sted. Du kan finde LED-pærer i stort set alle lavpris byggemarkeder og supermarkeder, men deres levetid er ikke lige så lang, som hvis du køber dem et andet sted. På den måde vil du ikke opnå en lige så stor besparelse eller et lige så godt lysfald, som hvis du køber dine LED-pærer det rigtige sted.

Her køber du LED-pærer

Men hvor skal du så købe LED-pærer henne? Det er i og for sig et rigtig godt spørgsmål og i denne artikel kan du også finde svaret herpå. Du kan nemlig med fordel købe alt fra LED-spots til LED-pærer og alt andet du kan finde indenfor LED på angivne link. Den sidste fordel, som nævnes i denne artikel, ved at anvende LED-pærer er klart også varmeafgivelsen på dem. En helt almindelig halogenpærer bruger 35 watt på at afgive samme lys som en LED-pærer på 5 watt gør. En stor del af den forskel brændes af ved varme og derfor bliver halogenpærer væsentligt varmere end LED.