Læs med og bliv klogere alternativer til traditionel rygning


Vil du ikke længere benytte almindelige cigaretter, men du har svært ved at stoppe helt? I så fald skal du læse med i denne artikel.

I denne artikel får du en lille gennemgang af hvilke andre metoder du kan benytte dig af, så du ikke længere behøver at bruge de almindelige cigaretter.

Skal du bruge en e-cigaret?

Det kan være en god ide at overveje at bruge en e cigaret, hvis du har svært ved at give slip på de almindelige cigaretter. Disse e-cigaretter er skabt netop med det formål, at rygere som dig har et bedre og sundere alternativ at gribe ud efter i stedet for.

Med en e-cigaret er det meget sundere at ryge end hvis du røg dine almindelige cigaretter. Men derudover er det også blot meget bedre rent smagsmæssigt.

Du kan købe mange forskellige smage indenfor de væsker du vælger at bruge til din e-cigaret. Du kan dermed smage alt lige fra jordbær til kaffe, når du ryger. Og det er da at foretrække fremfor den røg, man normalt får ind i munden og i lungerne.

Snus

Der er også mange danskere der har haft meget succes med at overgå til at bruge snus fremfor at bruge almindelige cigaretter. Det er også noget du kan vælge at gøre.

Man kan købe snus i mange kiosker rundt om i landet, men det er især meget nemt at finde i hovedstadsområdet. Måske du har en god ven i hovedstadsområdet, som gerne vil købe nogle pakker på dine vegne og sende dem over til dig?

Derudover kan du også vælge at tage en tur til Sverige og kigge dig lidt omkring efter noget snus. Her kan du ofte finde det i en meget bedre kvalitet og med et lidt højere nikotinindhold.

Vil du gerne stoppe med at ryge?

Hvis du virkelig gerne vil stoppe med at ryge, så er det en god ide at tage en snak med din læge omkring det. Han eller hun kan gennemgå hvilke muligheder du har at vælge imellem.

Du kan også prøve at tage til det nærmeste apotek og høre ad, hvilke muligheder de tilbyder. Ofte kan man for eksempel få et nikotinplaster, som har virket for mange danskere.

Måske det også kan gøre tricket for dig? Det er ikke realistisk at lave en kold tyrker og stoppe fra den ene dag til den anden.