Sådan bruger du fundablokke som indretning


Beton er ikke ligefrem et ord der klinger positivt, men det kan denne artikel måske ændre på! Fundablokke er meget alsidige, men de bruges generelt til bygningskonstruktioner, som vægge eller fundament. Med deres H-form er de lette, at håndtere samt vende og dreje efter behov.

Fundablokke kan fås i mange forskellige størrelser og de kan bruges til så meget mere, end bare byggeprojekter. Der er mange forskellige DIY artikler online, hvor du kan hente inspiration. Hvis du ønsker at give dit hjem et råt og naturligt præg og samtidig ikke kaste dig ud i for svære DIY’s? Så er fundablokke svaret for dig!

Fundablokke alsidigheden gør dem populære

Beton er ved, at sætte sit præg i danskernes indretning og heldigvis for det! Fundablokke blev lavet med hulrum, så det var nærmere for bygningsarbejdere at støbe fundamenter. Disse hulrum er også det, der skaber grobunden for mange af de fantastiske DIY’s og inspirationsbilleder, som du kan finde på nettet.

Du kan sagtens bruge fundablokke til at skabe en rå, unik og alsidig indretning, da du i hulrummene både kan opbevare sko eller pottemuld. Disse blokke kan stables, vendes og drejes, præcis som det passer dig. Det giver også muligheden for at bygge alt fra tv møbler, skohylder eller blomsterbede. På denne måde kan du sætte dit eget præg på din boligindretning og dermed også skabe unikke møbler.

Få storslået møbler til næsten ingen penge

Udover at dit hjem bliver unikt og personligt, får du også materialer, der er alsidige og utroligt flotte med deres rå look. Fundablokke prisen er også værd at nævne. Selve blokkene er nemme at arbejde med og håndtere med deres forholdsvis lette vægt. Ydermere er der også mange muligheder, hvor kun din fantasi sætter grænserne.

Når du så kan få blokken til meget billige penge, kan du gøre dit hjem spændende, eksklusivt og personligt for næsten ingen penge. Det er et projekt, der er værd, at kaste sig ud i. Fortryder du, kan du nemt bygge det om. Ydermere kan du inkorporere andre materialer, og du kan for eksempel bygge en utroligt smuk reol med et hav af opbevaringsmuligheder i forskellige naturmaterialer. De billigste fundablokke kan du få helt ned til 10 kroner, og med denne pris kan du skabe storslået møbler til en brøkdel af prisen på allerede færdige møbler.