Tips til fugefrie badeværelses vægge i højeste kvalitet


Har du et badeværelse, der trænger til en hurtig, men effektiv opdatering, er det oplagt at benytte microcement eller basebeton. Du kan ret let opnå et moderne look.

 

Hvad er Microcement?

Microcement, der også kaldes microtopping, er en metode til at opgradere alle typer for overflader på en forholdsvis let og hurtig måde. Det foregår ved at påføre blot nogle få millimeter cement til overfladen, og det kan ovenikøbet gøres direkte på den eksisterende overflade.

Microcement benyttes oftest til gulve, men kan sagtens benyttes til vægge, trapper og meget andet. Mest udbredt er det at bruge det, når man ønsker fugefri, stabile løsninger til sin overflade. Faktisk kan microcement også benyttes udendørs. En super let løsning til hurtig renovering.

 

Basebeton

Microcement kræver, at der benyttes en autoriseret håndværker til at udføre arbejdet. En bekostelige proces. Dette kan du dog komme udenom ved at benytte produktet basebeton til at opnå fugefrie badeværelse vægge eller fugefrit på andre områder. Basebeton er et gør-det-selv produkt, som du forholdsvis let selv kan påføre. Du opnår stadig en holdbar løsning, der kan blive rigtigt flot. I princippet kan du påføre basebeton direkte fra beholderen. Du kan købe den færdigblandet, og selvom du ikke er udpræget handyman/-women, er det til a have med a gøre. Tørretiden er kun omkring to til tre timer, og så har du en fugefri, vandafvisende overflade, der er hygiejnisk og let at vedligehold og rengøre. Plus at dit nye gulv også er skridsikkert. Den perfekte kombination af funktionalitet og elegant design, som de fleste bliver glade for. Ønsker du mere information om basebeton kan du let læs mere, så du bliver klogere på basebeton.

 

Behøver ikke blive kedeligt

Det behøver langt fra blive kedeligt, selvom du benytter basebeton som løsning til dit badeværelse. For produktet findes nemlig i et bredt udvalg af farver og materialer. Du har alle muligheder for at opnå et flot udtryk og en virkelig bemærkelsesværdig finish. Du kan finde den farve, der passer bedst til din egen stil, så badeværelse bliver en mere integreret del af hele den stil, du har valgt til dit hjem.

 

Moderne look

Faktisk passer det look som basecement kan skade ind i det moderne skandinaviske look som er oppe i tiden. De rene liner og glatte overflader fremstår minimalistisk, og du kan forholdsvis let give det et lille personligt udseende med en eller anden smuk lille detalje, som du selv har fundet på.

 

Optimalt til badeværelser

I princippet kan du benytte basecement rigtig mange steder. Men det er en optimal løsning til at opnå en fugefri overflade på dit badeværelse. Du opnår fordele som en hård, solid overflade, der er fleksibel og vandafvisende. På et badeværelse kommer overfladerne jo let i kontakt med vand og fugt, og det kan basecement netop håndtere.

 

Let renovering

Endnu en stor fordel med både basebeton og mikrocement er, at det er super let at renovere. Holdbarhedstiden er lang. Men der kan selvfølglig opstår ridser og skrammer.
Afhængigt af omfanget af renoveringen tager det ikke mange timer, at få det pænt igen, og efter en kort tørreperiode har du igen et rigtigt flot badeværelse. Det er nemlig bare igen at påføre på den eksisterende overflade, og dit badeværelse er som nyt. Basebeton og mikrocement er bare en løsning, der kan rigtig mange ting.