Unikke smykker til enhver smag


Kunne du godt tænke dig nogle nye smukke smykker, som adskiller sig fra det alle dine veninder går med? Så er et godt råd at lede efter nogle dygtige små guldsmede.

Disse har ofte udviklet en personlig stil der skinner igennem i deres kollektioner, så du kan få noget smukt og unikt. Et godt bud på sådan en guldsmed er Stinne Holm med smykkeværkstedet på Nørrebro.

Kombination af enkelhed og geometri

Stinne går nemlig op i at lave meget smukke geometriske smykker. Du vil hurtigt opdage at hendes kollektioner er præget af lige flader, skarpe kanter og forskellige sjove geometriske figurer. Samtidig er det stadig utrolig enkle, så du sagtens kan gå med dem hver dag.

 

Det er en fed kombination, det enkle, rå og grafiske. Fordi de netop er enkle nok til at de fleste kan være med, men alligevel så sker der noget sjovt og anderledes i smykkerne. På den måde føler man ikke at man bare er nummer 100 i rækken der går med den samme ring.

Samtidig kan du også nemt blande smykker fra Stinne Holm med de smykker du i forvejen har fra andre mærker. På sigt kan du ved at kombinere forskellige stilarter af smykker, skabe din helt egen personlige stil.

Alle smykker er håndlavede

Noget andet der gør Stinne Holms smykker så unikke er at de alle sammen er lavet i hånden. Stinne har selv siddet og udviklet og udarbejdet hvert eneste stykke. Hun har lagt sjæl og personlighed i dem alle. Så hvis du har lyst til denne type smykker så tag forbi hendes værksted eller hjemmeside og få unikke håndlavede smykker fra København.

Selvom smykkerne fra Stinne Holm har et gennemgående tema og stil, så er det stadig forskelligt hvor geometriske og grafiske smykkerne er. Nogle er til den meget rå eller kunstneriske side, mens andre er utrolig enkle. Dermed er det muligt både at finde smykker du kan have på hver dag, men også nogle smykker som fungerer som et statement piece til når du skal til fest og virkelig vil skille dig ud.

En guldsmed, der går op i sit håndværk

Stinne går også op i at lave smykker af gode materialer. Hun bruger kun guld og sølv. Ofte laver hun guldsmykkerne i 18 karat, fordi smykkerne dermed stadig har en hårdhed der gør dem egnede til hverdagsbrug. Forstået på den måde at de ikke så nemt får mærker af slag og dermed forbliver pæne i længere tid.

Hvis man har behov for en mere indgående forståelse og forklaring på hvilke materialer Stinne bruger, så kan man nemt finde det på hendes hjemmeside. Sådanne informationerne kan være gavnlige og vigtige hvis nu man har nogle allergener og derfor ønsker sig nogle allergivenlige smykker. Forhåbentlig har Stinne nogle smukke, tidløse og kantede smykker du kan tåle at bruge.

Netop den lange forklaring af de valgte materialer, viser hvor meget Stinne Holm går op i sit håndværk. Hun ønsker at du skal vide lige præcis hvad du får, når du køber et af hendes smykker.